I naše banka svým klientům občas posílá marketingová sdělení, tedy informace o nových produktech, službách nebo akcích. K našim současným odesílacím adresám pro tyto zprávy přibude brzo nová, a to ceskasporitelna@info.csas.cz. Začneme tedy používat takzvanou doménu 3. řádu.

Co je doména?

Můžete se s ní setkat u e-mailových adres, a  o v prostoru za zavináčem. Nebo ji vidíte jako součást adresy internetových stránek. Je jedinečná a skládá se ze tří částí, které se mimochodem čtou odzadu. První dvě (odzadu) jsou povinné, v našem případě cz a csas. Třetí část se používá pouze pro upřesnění obsahu a může mít prakticky libovolný tvar.

Používáme alias

U naší nové e-mailové adresy na první pohled uvidíte jen takzvaný „alias“, který je jednoduchý: Česká spořitelna. Celá e-mailová adresa, včetně nové domény, se vám zobrazí až na kliknutí. Dnes už je to běžný standard. Pokud se podíváte do své e-mailové schránky, uvidíte, že doménu 3. řádu používá spousta společností.

Bezpečná doména

Využití domény 3. řádu nemění nic na našem přístupu - dodržujeme všechna pravidla bezpečnosti pro obsah e-mailů. Novou doménu si můžete ověřit i na našem webu. Může se stát, že odkaz z naší e-mailové komunikace (třeba dotaz na zpětnou vazbu) vás povede na webové stránky s doménou info.csas.cz. Nebojte se, i ty jsou zcela bezpečné, stejně jako web s doménou csas.cz.

Proč další doménu přidáváme?

Naše marketingová komunikace teď bude vznikat na nové platformě, která nám umožní lépe a včas reagovat na vaše potřeby. A taky používat zajímavější grafiku. Věříme, že pro vás budou naše marketingové zprávy užitečné a že se vám budou líbit.
 

I v souvislosti s doménou 3. řádu budeme samozřejmě dodržovat všechna pravidla bezpečnosti pro obsah e-mailů a webových stránek.