Nenechte si ujít ve dnech 27. - 31. října jedinečné dny designu a módy na Výstavišti v Praze Holešovicích. Mezinárodní přehlídka designu Designblok přibližuje široké veřejnosti aktuální novinky a trendy světového i domácího designu. Přehlídka probíhá od roku 1999. Česká spořitelna jej podporuje od roku 2003, šestým rokem jsme generálním partnerem pod značkou Erste Premier, službou nadstandardního bankovnictví České spořitelny.

Výstavní prostory – Superstudio, Openstudio a Lounge Erste Premier – jsou letos situovány do objektu Průmyslového paláce v Praze, ve kterém se speciálními instalacemi prezentují výrobci a designéři z celého světa. Součástí týdne Designbloku jsou rovněž obchodní prezentace českých i zahraničních značek, módní přehlídky, výstavy, přednášky designérů, koktejly a další atraktivní akce.

Naše partnerství přináší benefity pro klienty Erste Premier. I letos jsme připravili řadu exkluzivních výhod včetně výjimečné odpočinkové zóny – Erste Premier Lounge se zajímavým doprovodným programem. Erste Premier Lounge bude umístěna v levém křídle Průmyslového paláce. Ke vstupu se stačí prokázat kartou s logem Erste Premier (ČS Premier) nebo VIP vstupenkou na Designblok a následně si už jen užívat pohodlí, občerstvení a nápojů zdarma nebo kompletních informací o výstavních prostorách. V rámci Erste Premier Lounge bude v průběhu Designbloku možné navštívit celou řadu prezentací, workshopů a zajímavých setkání.

Více informací na www.designblok.cz.