Přijďte si s celou rodinou užít bejbypankový festival pod širým nebem, který jako generální partner dlouhodobě podporujeme. V sobotu 3. září se do zahrady zámku Kačina po roce vrací koncerty, divadelní představení, originální atrakce i číra na hlavách bejbypankáčů každého věku.

S Českou spořitelnou, generálním partnerem festivalu Kefír, zažijete letos velké věci. Poprvé dorazí členové Palečkovic rodiny, a to v nadživotní velikosti i se svými zlepšováky. Tyhle nápady Vám určitě udělají radost, a potkáte je spolu se členy rodiny Palečků po celém areálu. A budou viditelné na dálku, jelikož každá sada zlepšováků bude označena obřím nafukovadlem.

V areálu najdete vymazlené Kojenecké území pro maminky a mimina, Stříkací louku, kde se osvěžíte vodou na sto způsobů, Bejbypankové trenažéry, kde můžete vyzkoušet všemožné opravdové činnosti jako truhlařinu či nově jízdu na traktůrku, Popelářské území, kde se projedete na stupátku pravého popelářského auta a mnohem víc.

Klienti České spořitelny mají po předložení platební karty ČS 15% slevu při nákupu vstupenek na místě konání festivalu. Děti do 3 let, mají vstup zdarma. Více informací o festivalu najdete na www.festivalkefir.cz.