Česká spořitelna je opět generálním partnerem seriálu amatérských závodů horských kol Kolo pro život (KPŽ). Již 17. ročník startuje v sobotu 23. 4. závodem Trans Brdy České spořitelny v Dobřichovicích u Prahy. Prvních 150 klientů České spořitelny získají slevu na startovné ve vybraném závodě ve výši 30 %.

Pro všechny závodníky je připraveno zázemí Modré zóny České spořitelny i tradiční Mechanické depo ČS. V jídelní Modré zóně České spořitelny najdou návštěvníci příjemnou relax zónu, jídelnu, kavárnu s výběrovou italskou kávou, kterou nabízí Česká spořitelna klientům na každém závodě zdarma (stačí se prokázat platební kartou ČS) a dětský koutek pro nejmenší účastníky seriálu. V dětské Modré zóně České spořitelny se rodiče s dětmi mohou utkat v nových dovednostních soutěžích a získat zajímavé ceny. V půjčovně České spořitelny budou zdarma k vyzkoušení koloběžky YadooMechanické depo ČS se navíc jako tradičně postará o ty, kteří hledají pro svoje kolo poslední záchranu před startem.

Díky České spořitelně se na vybraných závodech Kolo pro život objeví populární bikerka Tereza Němcová, nebo paralympionik Michal Stark, se kterým mohou účastníci soutěžit o cyklistické dresy a startovné zdarma. I letos se bude konat finálová hra – tipovací soutěž o osobní automobil, který do soutěže věnuje právě Česká spořitelna.

Přihlášku a více informací najdete na www.kolopro.cz.