Pro uživatele mobilních telefonů s operačním systémem iOS 7 a vyšším jsme připravili nový design aplikace SERVIS 24 Mobilní banka a také jsme ji optimalizovali pro tablety.
 
Od poloviny června mohou klienti v SERVIS 24 Mobilní bance využívat také řadu nových funkčností týkajících se obsluhy platebních karet – mohou si přes ni nově zablokovat kartu, odblokovat kartu nebo si objednat náhradní kartu (za tu zablokovanou). Právě možnost zablokovat si platební kartu klienti nejvíce poptávali. U mobilních zařízení s operačním systémem Android klienti mohou tyto funkčnosti využívat už od začátku března.
 
SERVIS 24 Mobilní banka umožňuje např. zobrazení zůstatku na účtech, platby na účty všech bank v ČR, skenování složenek, online získání půjčky, kontokorentu nebo kreditní karty (pro klienty s předschváleným úvěrovým limitem), změnu limitů platebních karet, vyhledávání v transakční historii, zabezpečení účtů prostřednictvím denního a měsíčního limitu pro převáděné částky či vyhledávání poboček a bankomatů České spořitelny (včetně navigace k danému cíli).

Ukázka nového designu:

Ukázka nového designu pro tablety:

Ukázka starého designu: