Nejnovější vánoční reklama skupiny Erste Group je tu! Již čtvrtým rokem pomáhá vídeňská bankovní skupina šířit ducha Vánoc prostřednictvím globální digitální kampaně. Letos se reklama skupiny Erste Group soustředí na budoucnost našeho světa a jeho nejmladších obyvatel.

Díky svým předchozím reklamám, které se těší více než 200 milionům zhlédnutí, se Erste Group etablovala jako jedna z nejúspěšnějších značek, která pravidelně vytváří vánoční reklamu. Kreativní realizace reklamy se znovu ujala agentura Jung von Matt DONAU.

Podívejte se na novou reklamu s názvem #believeintomorrow (Věřte v zítřek) na internetových stránkách Erste Group, anebo na Youtube, Facebooku či Twitteru.

Zaměřeno na budoucnost
Nová vánoční reklama se zabývá změnou klimatu. Používá známé situace z každodenního života rodiny, aby ukázala, že i malý čin může znamenat velký rozdíl pro dosažení lepší budoucnosti. Šetření vodou, třídění odpadu, používání kola místo auta – jde vždy o to chovat se odpovědně, abychom mohli našim dětem nabídnout budoucnost, kterou stojí za to žít. Reklama vypráví příběh o nastávajícím otci, kterého k udržitelnému chování pohne myšlenka na jeho nenarozené dítě: #believeintomorrow

„Budoucnost bude náročná pro všechny. Budeme muset přehodnotit, jak se chováme, hledat alternativy a postavit se výzvám – a díky této zkušenosti růst. Nejde jen o to, abychom se bez některých věcí obešli, ale také o to, jak nejlépe využít příležitostí a rozvíjet se jako osobnosti. Věřme v zítřek,“ říká vedoucí Řízení značky skupiny Erste Group Mario Stadler.

Vytvořeno osvědčenou partou
Za kreativní realizaci reklamy znovu odpovídala agentura Jung von Matt DONAU. Její kreativní ředitel a řídící partner Werner Singer řekl: „Filmy, které jsme v uplynulých letech pomáhali Erste Group vytvářet, měly jasné zaměření: věřme v sebe. Letos tuto myšlenku dále rozvíjíme: věřme v sebe – a v zítřek. Přesně jako Jakub v reklamě, který se každý den potýká s možnostmi volby, když se snaží co nejlépe připravit svět pro svou nenarozenou dceru a nemůže se dočkat, až se s ní konečně setká.“

Animaci zajistilo londýnské studio Passion Pictures, které realizovalo smyšlené světy vánočních reklam skupiny Erste Group již v uplynulých letech. Ve spolupráci s režisérem Markem Waringem letos studio Passion Pictures vytvořilo fantazijní svět inspirovaný stylem fázové animace, který se vymyká realitě. Autorem hudby k reklamě je Soviet Science, zatímco texty písní napsal Andreas Putz, řídící partner a zakladatel agentury Jung von Matt DONAU.

Úspěšné vánoční příběhy
Po Ježečkovi Henrym (2018), Čmeláčí holčičce Hanně (2019) a Edgarovi (2020) je tato nejnovější reklama již čtvrtým vánočním krátkým filmem, který skupina Erste Group vydává společně s agenturou Jung von Matt DONAU a studiem Passion Pictures. Laťka je nastavená vysoko: předchozí vánoční reklamy mají dohromady více než 200 milionů zhlédnutí a získaly více než 50 ocenění.

Klient: Erste Group Bank AG
Vedoucí Řízení značky skupiny: Mario Stadler 
Poradce: Martin Radjaby-Rasset 
Řízení značky skupiny: Daniel Ratzenböck, Juraj Flimel

Agentura: Jung von Matt DONAU
Kreativní ředitel: Andreas Putz, Mike Nagy, Werner Singer
Copywriter: Andreas Kadenbach
Umělecký ředitel: Werner Singer, Andreas Kadenbach
Poradce: Katharina Höller, Katharina Hinterkörner

Produkce: Passion Pictures (UK) 
Režie: Mark Waring
Režisér animace: 
Výkonný producent: Belle Palmer
Vedoucí výroby: Mike Turoff
Producent: Paige Sullivan, Daisy Holland
Vedoucí CG: Jason Nicholas
Kontrola VFX: Dave Walker
Kontrola CG: Alex Holman
Vedoucí animace: Aldo Gagliardi
Vedoucí uměleckého oddělení: Christian Mills

Hudba: Soviet Science
Složil: Scuta Salamanca
Zvukový design: Soviet Science
Text: Andreas Putz (Jung von Matt DONAU)

Postprodukce: Coffee & TV
Kolorista: Katie Dimmock
Producent: Shannen Ward

Mediální agentura: Wavemaker, Sabine Binder-Wessely

Odkazy na reklamu

YouTube: https://youtu.be/VWJ-owque-Y
Facebook: https://www.facebook.com/
Twitter: https://twitter.com/ErsteGroup

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

Filip Hrubý
Tiskový mluvčí ČS 
Tel.: +420 775 011 550
E-mail: fhruby@csas.cz
E-mail: tiskovecentrum@csas.cz    
                                                                    

Profil České spořitelny

Jsme nejstarší českou bankou, naše kořeny sahají až do roku 1825. Naším cílem je vést jednotlivce, firmy a celou společnost k prosperitě. Jsme největší bankou v České republice s více než 4,5 milionu klientů a zároveň bankou nejdostupnější - disponujeme největší sítí poboček a bankomatů. Máme relevantní nabídku pro všechny typy zákazníků od individuálních klientů a malých a středních firem až po velké korporace a veřejný sektor. Máme významnou roli v poskytování služeb v oblasti finančních trhů. Od roku 2000 jsme součástí evropské bankovní skupiny Erste. Naše postavení nám dovoluje udávat trend v technologických a digitálních inovacích a zavádění nových služeb a produktů.

  • Zaujímáme vedoucí tržní pozici v oblasti retailových i firemních úvěrů, hypoték i v celkových vkladech. Našich služeb využívá každá druhá municipalita v České republice.
  • Naše internetové a mobilní bankovnictví George má 1,8 milionu uživatelů a je nejvyužívanější bankovní digitální službou na trhu.
  • Nadace České spořitelny je největší bankovní nadací v ČR. Zaměřuje se především na systémové změny ve vzdělávání a v sociálním podnikání. Do podpory projektů v těchto oblastech a dalších obecně prospěšných programů investuje každý rok v průměru 60 miliónů korun.