Česká spořitelna informuje o lhůtách platebního styku na konci roku 2016, které určují termíny podání transakcí, pokud mají být zpracovány a připsány na účet příjemce ještě letos. Poslední den roku 2016 budou otevřeny jen víkendové pobočky České spořitelny, a to do 12 hodin. Jejich seznam najdete zde. Informační linka 800 207 207 a služba SERVIS 24 jsou v období Vánoc a novoročních svátků v nepřetržitém provozu.

Poslední den roku 2016 klienti ještě stihnou:

  • provést vklad v hotovosti do Stavební spořitelny ČS na pokladně víkendové pobočky do 12:00, anebo prostřednictvím přístupného vkladového bankomatu do 23:00,
  • provést příkaz k úhradě na účty klientů ČS v internetovém bankovnictví SERVIS 24 do 23:00 (s výjimkou účtů velkých korporátních klientů ČS včetně Penzijní společnosti ČS),
  • provést vklad v hotovosti na účet klientů České spořitelny na pokladně víkendové pobočky do 12:00, anebo prostřednictvím přístupného vkladového bankomatu do 23:00 (s výjimkou účtů velkých korporátních klientů ČS včetně Penzijní společnosti ČS).

Další platební operace zadané 31. prosince 2016 se už v letošním roce neprovedou. Jsou to například příkaz k úhradě nebo inkasu na účty klientů jiných bank (včetně Stavební spořitelny ČS) a do zahraničí, platební příkaz prostřednictvím sběrného boxu, nebo vklady a příkazy k úhradě nebo inkasu na účty a z účtů velkých korporátních klientů České spořitelny (např. pojišťovny, penzijní fondy apod.) včetně Penzijní společnosti České spořitelny.

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

Kristýna Havligerová
Tisková mluvčí FSČS

tiskove_centrum@csas.cz

Klára Pačesová 
Tiskové centrum ČS