Letošní ročník multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava nabídne od 14. do 17. července 2016 koncerty hvězd světové i domácí hudby, divadelní představení, diskuse, workshopy, filmy i výtvarné aktivity. Klienti České spořitelny budou moci využít od 1. května 2016 slevu 20 % z aktuální ceny vstupenky. Podmínkou pro získání slevy je pořízení vstupenky v e-shopu festivalu (www.colours.cz/prakticke/vstupenky/koupit) pomocí služby PLATBA 24. Výhodou je kromě nižší ceny i snadné získání vstupenky, lze k tomu totiž použít i mobilní zařízení, tablet či telefon a využít předvyplněných údajů. Tato speciální sleva je připravena pro prvních 2000 vstupenek.

Na návštěvníky patnáctého ročníku festivalu Colours of Ostrava, jehož jsme generálním partnerem, čeká například legenda světové elektronické taneční hudby Underworld, islandská kapela Of Monsters And Men a další hvězdy světové i domácí hudební scény. Festival se uskuteční tradičně v industriálním areálu Dolních Vítkovic.

Pro návštěvníky festivalu jsme připravili dva mobilní bankomaty a Modrou zónu se zábavně relaxačním programem. Od roku 2011 festivalu Colours of Ostrava předcházel Festival v ulicích, který se bude opakovat i letos a to v pátek a v sobotu 8. - 9. července 2016.