Pomáháte sociálně znevýhodněným a hendikepovaným lidem nebo vyloučeným skupinám obyvatel? Chcete zefektivnit svoji činnost a tím zvýšit dopad na ty, kteří vás potřebují? Právě pro vás Česká spořitelna ve spolupráci s organizací Impact Hub připravila nový akcelerační program Impact First

Do programu se mohou přihlásit neziskové organizace, sociální a společensky prospěšné podniky i neformální týmy. Díky sérii workshopů, finančnímu grantu a mentoringu si můžete svůj projekt otestovat a svou energii, peníze a čas nasměrovat do aktivit, které mají pro budoucí fungování projektu opravdu smysl.

Na co se mohou úspěšní kandidáti těšit? Poradíme vám s projektovým řízením, řízením rizik, či jak se udržet na trhu a stát se alespoň částečně finančně soběstační. Navíc během programu budete mít na blízku osobního mentora, se kterým můžete svůj projekt průběžně konzultovat. Nejlepší tým, který zaznamená za dobu pěti měsíců největší pokrok, si od nás odnese odměnu 50 tisíc korun.

Uzávěrka přihlášek do programu Impact First je ve středu 30. září 2015. Více informací a kritéria účasti v programu najdete zde. Pojďte do toho s námi!