Zájem o koupi vlastního bydlení je i letos enormní, a to i přes zpřísnění podmínek pro poskytování hypoték. Česká spořitelna tak přichází se dvěma podzimními novinkami. Klientům od listopadu do prosince nabídne odhad nemovitosti zdarma a nově zavádí možnost fixace úrokové sazby u hypoték na 15 let.

Právě v oblasti fixací úrokových sazeb, připravila Česká spořitelna jedinečnou podzimní novinku na trhu, kterou vychází vstříc aktuální poptávce klientů po dlouhých fixacích. Vedle nyní již nejoblíbenější osmileté a stále více oblíbené desetileté fixace budou mít klienti nově možnost fixace úrokové sazby na 15 let. Díky tomu získají naši klienti jistotu nízké sazby a neměnných splátek na více let dopředu než doposud. To bude mít pozitivní dopad na řízení rozpočtů domácností, jelikož si klienti mohou lépe a na delší období naplánovat své výdaje.

Dalším příjemným benefitem pro klienty je akční nabídka odhadu nemovitosti zdarma. Bude ji možné využít u nových i amerických hypoték v období od 6. listopadu do 3. prosince 2017, a to u všech druhů fixací úrokové sazby.